Font Size

SCREEN

Cpanel

Pozicija - Ubongo

Kompanija Ubongo ima otvorene pozicije za zaposlenje mladih inženjera. Više informacija o poziciji nalazi se ovde. Zainteresovani studenti se mogu javiti profesoru Željku Đuroviću.

Data Analyst pozicija

Point B Partners ima otvorene 2 pozicije za rad od kuce ili u kancelariji u Beogradu. Kompanija se bavi analizom rezultata prenatalnih genetskih testova i dijagnostike genetskih poremecaja u vantelesnoj oplodnji.  Tekst oglasa je u prilogu, a sajt za vise informacija:

https://www.natera.com/company/our-technology/

Zainteresovani se mogu javiti Milici Balmazović na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozicija - Henkel

Kompanija Henkel, ogranak u Beču, ima otvorenu poziciju za inženjera automatike (studenti pred diplomiranjem ili diplomirani/master inženjeri). Poznavanje nemačkog jezika nije preduslov. Više informacija o poziciji nalazi se na linku Digital Engineer (d/f/m) Industrie 4.0 (henkel.rs). Kontakt osoba: Boris Babić (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)

Pozicija Junior ROS Developer

U kompaniji Easy Aerial otvara se pozicija za junior ROS developera. Više informacija ovde.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Danieli Systec - poziv za praksu - proleće 2021.

Kompanija Danieli Systec Engineering otvara poziv za plaćenu studentsku praksu studentima završnih godina na smerovima Signali i sistemi i Energetika koji su zainteresovani za procesno upravljanje. Teme kojima će se studenti baviti tokom prakse najbliži su predmetima Upravljanje u realnom vremenu i Upravljanje industrijskim procesima.

Rok za prijavu: ponedeljak 12.04.2021. Više informacija može se videti ovde.

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home Obaveštenja